Usein kysyttyä

Tiirin Golf ry

Tuleeko muita maksuja kuin jäsenmaksu?

vastaus: ei

Mitä Tiirin Golf ry:n jäsenyys pitää sisällään?

vastaus:

  • Pelaaja vakuutuksen pelataessa Suomen Golfliiton jäsenseurojen kentillä
  • Golflehden 8 numeroa / vuosi (1kpl / kotitalous)
  • Golfliiton jäsenedut https://golf.fi/golfliiton-jasenedut/
  • NexGolf ja eBirdie -järjestelmien kayttöoikeuden
  • Seuran jäsenille golfkoulutusta alennettuun hintaan, jäsentuki

Mistä lähtöajat voi varata?

vastaus: osoitteessa http://tigo.nexgolf.fi

Laskin tasoitusta ulkomailla. Nexgolfin kautta en onnistunut ilmoittamaan tuloksia. Kuinka tulisi toimia?

vastaus: Katsot kentän slopetauukosta tasoituksesi ja lasket pisteet itse. Ilmoitat laskemasi bogipisteet, kentän millä pelasit sekä merkkaajan nimen ja seuran meille sähköpostilla  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin päivitämme tiedot kohdallesi Nexgolf:iin

 

Tiirin Golf Oy

Pääseekö kentälle pelaamaan ilman Green Cardia?

vastaus: Kyllä jos yhdellä neljän hengen ryhmässä on Green Card. Lisäksi mahdollisuus varata 2 päivää etukäteen caddie kierrokselle hintaan 20€ / h jos kenelläkään ei ole green cardia. Lisätiedot ja varaukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Onko kenttä hidas pelata jos siellä on paljon aloittelioita?

vastaus: 4 hengen ryhmillä on maximi tasoitus hcp 130, jolloin yhteen ryhmään mahtuu kaksi aloittelijaa hcp 54 tasoituksella. Etukäteen varattavat kierrokset, missä kenelläkään ei ole Green Cardia tullaan varaamaan, niin että ryhmän jälkeen jätetään yksi tyhjä lähtö (20min) takaa tulevien ryhmien pelin sujuvuuden varmistamiseksi.

Miten toinen yhdeksänreikää varataan ja kummalla on etuoikeus jos satutaan samaan aikaan ykkös tiille: ensimmäistä vai toista kierrosta kiertävällä ryhmällä?

vastaus: Puhelimessa varattaessa ilmoittakaa Caddiemasterille että pelaatte myös toisen ysin(sis. greenfee hintaan). Tiirin Golf ry:n Jäsenet voivat varata toisen kierroksen myös nexgolf palvelussa kun ovat kirjautuneet sisään omilla tunnuksilla. Toinen ysi varataan n. 1,5...2h päähän ensimmäisestä. Jos kenttä on täynnä voi sen varata myös myöhemmäksi. Jos epäselvää soittakaa Caddiamasterille tai käykää kierrosten välissä kioskilla selvittämässä tilanne. Etuajo-oikeus on sillä kenellä on kyseinen lähtö varattuna. Jos flaittiin mahtuu toiset pelaajat, siitä voi aina sopia tapauskohtaisesti pelaajien kesken. (Yhdessä lähdössä voi olla neljä pelaajaa.)

 

LISÄÄ KYSYMYKSIÄ VOIT LÄHETTÄÄ SIVUILLAMME OLEVAN PALAUTELINKIN KAUTTA